Tandläkare Bromma

Bra tandvård för hela familjen - låga priser och lediga tider

Behandlingar - Tandvård till bra pris

Bred kompetens inom tandvård och tandhygien

Vi erbjuder alla typer av tandvårdsbehandlingar och hos oss är alla välkomna. Vi ser oss som en tandläkare som är värd att pendla till och det spelar ingen roll om man bor innanför tullarna, i Bromma eller alldeles runt knuten – vi finns här för att hjälpa dig.

Vi erbjuder allt från regelbundna undersökningar till akuttandvård, kronor/broar, tandimplantat och övrig estetisk tandvård. Vi hjälper hela familjen och har god vana av alla typer av behandlingar. De lokaler vi erbjuder är samtliga digitaliserade, moderna och i toppskick och det här gör att du som kund kan känna dig lugn med att du för bästa möjliga pris får bästa möjliga vård.

Airflow, tandreglering, porslinsfasader, rotfyllning och mycket mer

Om vi nedan räknar upp några av de behandlingar som vi erbjuder så kan du få en bättre bild av vår kompetens:

 • Airflow
 • Amalgamsanering
 • Tandlossning
 • Bettskena
 • Estetisk tandvård
 • Tandimplantat
 • Inman Aligner tandreglering
 • Kirurgi
 • Kronor - broar
 • Lagningar
 • Rotbehandling/rotfyllning
 • Skalfasad
 • Tandblekning
 • Undersökning
 • Filler Stylage (vår personal är utbildad av Leg. Läkare Olof Nybacka på Inject Academy)

Vi har en fast prislista och vi lämnar dessutom alltid ett kostnadsförslag innan behandlingen sätter igång. I det här kostnadsförslaget – ett avtal mellan dig som patient och oss – så framgår det klart och tydligt vilket ingrepp som avses, vilken tandläkare som utfört det, vem som är patient samt vilken tidpunkt och till vilket pris. Allt för din trygghet.

Specialister på estetisk tandvård

Att kunna visa upp ett friskt och fräscht leende är något som många vill i dagens läge och vi har flertalet metoder som leder till detta. Vi kan korrigera de flesta problem och vi kan förvandla sneda tänder till en perfekt, rak tandrad. Här följer ett litet axplock av metoder som vi specialiserat oss på inom estetisk tandvård.

Tandblekning:

Att ha rena, vita och vackra tänder blir en allt viktigare faktor för många. Vi erbjuder en rad olika behandlingar som kan utföras såväl hemma som på kliniken. På kliniken bleker vi dina tänder på en timme, men du kan också få med dig individuella skenor hem och bleka hemma. Behandlingen Airflow är en metod för att ta bort missfärgningar från dina tänder på ett effektivt och skonsamt sätt.

tandblekning i Bromma

Porslinsfasader:

Om du inte är nöjd med dina tänders utseende och upplever att det påverkar dig negativt kan vi hjälpa dig. Vi kommer tillsammans fram till vad och hur du vill förändra utseendet på dina tänder och hittar en lösning. Porslinsfasader innebär att man slipar lite på emaljens ytskikt, som sedan ersätts med porslin. På så sätt kan man åtgärda sneda tänder, mellanrum mellan tänderna eller trasiga tänder.

Inman Aligner:

Med Inman Aligner så förflyttas dina tänder på ett varsamt sätt till en idealisk position. Metoden är den perfekta lösningen för att korrigera trångställning och sneda tänder i fronten och den är snabb, effektiv och säker i jämförelse med andra metoder som finns på marknaden. På mellan 6-16 veckor så kan du räkna med att behandlingen är slutförd.

Akuttandvård – när du behöver hjälp snabbt 

Vad händer om olyckan är framme och du ramlar och slår ut en tand? Jo, du kontaktar oss. Vi vet att olyckor händer och vi vet också hur smärtsamt det kan vara att tvingas sitta i ett väntrum innan man får den vård man behöver. Därför så erbjuder vi alltid akuta tider och vi avsätter speciella sådana varje veckodag.

Viktigt är att du bokar innan och inte bara tittar in då vi genom detta kan förbereda oss lite bättre. Tiderna då du kan besöka oss med akuta smärtor ser ut enligt följande:

Mån-ons: 8.00-18.00

Torsdag: 8.00-17.00

Fredag: 8.00-13.00

Kontakta oss direkt om du har akut tandvärk, svullnad, ömhet eller känner smärta i exempelvis dina visdomständer. Vi anser att akutvård är en viktigt del av vår verksamhet och vi gör verkligen skillnad för dig om olyckan skulle vara framme.

Bästa valet för dig som bor i Bromma och behöver en tandläkare!