Tandläkare Bromma

Bra tandvård för hela familjen - låga priser och lediga tider

Akuttandläkare Bromma | Akut tandvård

Akut tandvård utan väntetider

Har du problem med tänderna som är så besvärliga att den enda lösningen är ett besök hos tandläkaren? Har du tandvärk, svullet tandkött, problem med visdomständer eller andra behov av tandvård som absolut inte kan vänta?

Kontakta oss och boka tid hos akuttandläkare! Du behöver inte stå i kö, vi hjälper dig så fort som möjligt. Leder dina tandproblem till svullnader och feber så bör du söka omedelbar hjälp – annars kan det leda till komplikationer.

Ingen drop-in – du måste boka tid

Kom ihåg att vi inte erbjuder drop-in, du måste boka tid även för akutbesök. När du kommer till oss med ett akut besvär så är det kontant eller kortbetalning som gäller. Vi har generösa öppettider och stänger inte för semester – allt för att vara tillgängliga för patienter med akuta tandproblem. Mottagningen ligger endast tio minuter från centrala Bromma och du når oss enkelt med kollektivtrafik eller med bil (vi har gott om parkeringsplatser i närheten).

Ett brett utbud tandvårdstjänster

Boka tid så är du välkommen till våra tekniskt avancerade och moderna kliniker där vi står till tjänst med ett brett utbud tandläkartjänster: allt från rutinkontroller och akutbesök till tandimplantat och andra former av avancerad tandkirurgi

Vårt vårdteam är ett kunnigt och serviceinriktat gäng tandläkare och tandhygienister som har stor erfarenhet av alla tandvårdsbehandling. Alla är utbildade i Sverige och vi kan garantera ett trevligt bemötande i fräscha lokaler.

akuttandläkare Bromma

Låt oss bli ditt självklara val när du söker en akuttandläkare i Bromma – vi erbjuder kompetent och snabb hjälp till bra priser.

Akuttandläkare Bromma – hjälp när du verkligen behöver den

När man har tandvärk så vill man ha vård så fort som möjligt. Ont i tänderna påverkar vardagslivet på ett tydligt sätt – det kan vara svårt att sova och att koncentrera sig på arbete eller studier. Dessutom är det viktigt att söka hjälp för tandvärk så fort som möjligt – även om det sällan är någon akut fara så är det nästan aldrig övergående. Snarare är tandvärk ett tecken på att något är fel med tänderna och risken är stor att problemen blir större om man dröjer med att söka hjälp.

När du söker hjälp hos våra akuttandläkare i Bromma så kan du vara säker på att få snabb hjälp. Våra mottagningar är stora och vi har generösa öppettider och kan nästan alltid erbjuda akuttid med kort varsel. Du får en tid inom 24 timmar och slipper gå runt med smärta.

Ibland krävs det återbesök för att åtgärda problemen

Våra akuttandläkare undersöker dina tänder och kan ofta åtgärda problemen vid samma tillfälle. Vid med avancerade åkommor så kan det dock behövas ett återbesök. Vi kan dock alltid erbjuda smärtlindring vid första besöket – du ska inte behöva gå omkring med tandvärk några längre perioder. Tandvärk kan ha ett flertal olika orsaker. Så kallade visdomständer som håller på att tränga fram är en vanlig anledning. De trycker mot angränsande tänder och orsakar smärta. Långtgående karies, så kallad pulpit, är en annan vanlig anledning till smärtande tänder. När du har drabbats av pulpit så måste en rotfyllning göras. Detta är inte alltid möjligt att göra vid första akutbesöket. Men vi utför alltid en tillfällig behandling där vi tillsätter bakteriedödande material. På det sättet slipper du de värsta smärtorna tills du kan komma tillbaka för en rotfyllning.

Vi kan sätta tillbaka utslagna tänder

Har du råkat ut för en olycka eller slagit ut en tand i samband med idrottsutövande? Då bör du också uppsöka en akuttandläkare. Det finns goda chanser att sätta tillbaka tanden och få den att växa fast igen. Men då måste du hålla tanden fuktig innan tandläkarbesöket. Kontakta oss så får du en akuttid så fort som möjligt.

Vi är det självklara valet för dig som behöver en akuttandläkare i Bromma eller övriga norrort. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig så fort som möjligt med dina tänder!

Akuttandläkare Bromma – Nyheter om tandvård

RSS

Nariga läppar – orsaker och åtgärder

4 Apr 2022

Har du torra läppar? Du är långt ifrån ensam om detta problem. Många svenskar ser hur läpparna plötsligt blir nariga och känner hur de ömmar. Något som skapar en situation där man försöker lindra detta genom att använda olika cerat. Frågan är om detta verkligen fungerar? Svaret är att det snarare kan skapa en ond [...]


Kan man lämna kvar rötterna efter att ha tagit bort en trasig visdomstand?

17 Jan 2022

Ja, det händer att tandläkare gör just det. Ibland när man drar ut en visdomstand så kan den spricka. Då kan det vara svårt för tandläkaren att få ut alla delar av tanden. I vissa fall så lämnar tandläkaren kvar bitar av tanden, till exempel roten, om det inte går att få loss. De delarna [...]


Fläckar på framtänderna

9 Nov 2021

Så får du bort fläckar på tänderna De senaste åren har det blivit populärt att bleka sina tänder för att få ett vitare leende. Om du tycker att dina tänder är fläckiga, missfärgade eller helt enkelt för mörka bör du första rådgöra med utbildad tandvårdspersonal innan du går vidare med en blekning. Det är viktigt [...]


Tandvärk? Vi hjälper dig inom 24 timmar!