Tandläkare Bromma

Bra tandvård för hela familjen - låga priser och lediga tider

Om oss

Trygg tandvård till förmånliga priser! 

Vi erbjuder all form av tandvård – även akut sådan – på samma klinik och vi sätter en stor ära i att alltid bemöta våra kunder på ett professionellt sätt. Hos oss är alla välkomna och samtliga anställda hos oss är utbildade, behöriga och besitter en hög kompetens. Vi vill alltid erbjuda högkvalitativ tandvård med fokus på frisk munhälsa - utan att din plånbok tar skada.

Vi är anslutna till Försäkringskassan och vi är medlemmar i Sveriges Tandläkarförbund samt hos Privattandläkarna.

Välkommen att besöka oss i våra nyrenoverade, toppfräscha och modernt utrustade klinik. Vi tar emot kunder från hela Stockholm – från Bromma till Värmdö – och vi ser gärna att du blir en av dessa inom kort.

Prislista, artiklar och policies

Vi håller konkurrenskraftiga priser som bygger på vår grundtanke att alla ska ha råd med bra tandvård. 

Läs intressanta och upplysande artiklar om tandvård i vår artikelsektion. Där kan du bland annat läsa om fakta om tandemalj, tänder och alkohol, fläckar på framtänderna och mycket mer.

Vågar jag besöka en tandläkare i nuläget?

Covid-19 har skapat en helt ny situation över hela världen och ingen av oss är opåverkad. Många känner stor oro och vet inte riktigt vad som är okej att göra och vad som inte är det.

Vi erbjuder våra tjänster anpassade efter de rekommendationer som ges av regeringen och FHM. Det innebär att vi håller hygienen högt och att vi även ser att våra patienter gör detsamma. Handsprit är utplacerat i våra lokaler och det finns alltid möjlighet att tvätta händerna med tvål och vatten.

Vår personal går inte till arbetet vid tecken på minsta symptom och vi ser gärna att detta även gäller för alla våra patienter. Sena avbokningar är därför något vi ser mer flexibelt på i dagsläget - givet att anledningen är just symptom från Covid-19. Vi räknar med att alla är ärliga.
I väntrummen erbjuds en frikostig rymd som gör att alla kan hålla avstånd till varandra. Vi är en tandläkare som hela tiden håller oss ajour med utvecklingen och som tar situationen på största allvar.Välkommen att kontakta oss redan idag för tidsbokning eller mer information!